About Wings of Winner


2/24/2014

Kang Seung Yoon's profile

Kang Seung Yoon, zdroj:
Pravé jméno: Kang Seung Yoon
Přezdívky: Kang Leader
Pozice: Vokál, leader
Datum narození: 21. ledna 1994
Místo narození: Busan, Korea
Vzdělání: Busan Music & Arts High School
Dovednosti: Kompozice skladeb, textař
Záliby: kytara, kulečník, imitování

Výška: 178 cm
Váha: 59 kg
Blood Type: B
Znamení: Vodnář

Fakta:
- Super Star K2, top 4
- má rád rock, R&B, soul a klasiku
- myslí si, že vypadá jako Lee Jun Ki a So Ji Sub
- vystupuje i jako sólista YG Entertainment

Skladby:
- Instinctively
- Smile Again
- Go Up
- I'll Write You a Letter
- Have You Even Fall In Love
- You Are Heaven
- It Rains
- Young & Wild
- Stealer

Official Pages:

Biografie

Jihokorejský zpěvák Kang Seung Yoon (korejsky: 강승윤 ) se narodil 21. ledna 1994 v Busanu v Jižní Koreji. Již v osmé třídě se naučil sám hrát na kytaru a v roce 2012 promoval na Busanské Umělecké střední škole. Seung Yoon si také zahrál v High Kick: Revenge of the Short Legged vysílaném MBC.

Seung Yoon se v roce 2010 přihlásil do Superstar K2, přičemž skončil na čtvrtém místě. Během doby, kdy vystupoval jako účinkující, vydal dva singly: "I'll Write You a Letter" a "Instinctively". I'll Write You a Letter se předním, než vypadla z hitparád, umístila na 24. místě. Píseň byla vydána v albu Superstar K2: Top 6 (My Story).  Instinctively se stal nejprodávanějším singlem Koreje, umisťujíc se na prvním místě v Gaon Chart. Píseň se mimo jiné stala jednou ze 100 skladeb roku. Kromě toho byla Instinctively (nebo také By Instinct) vydána jako samostatný digitální singl a později i v Superstar K2 Up to 11. Kang také vydal "Life is Tab" spolu s dalšími třemi soutěžícími k propagaci Samsung Galaxy Tab.

Po začátečním úspěchu se Superstar K2 vyhledal Seung Yoona CEO YG Entertainment, Yang Hyun Suk, se kterým Seung Yoon v 12. ledna 2011 podepsal smlouvu. Kang také vydal singl "You are Heaven" pro korejské drama Midas.

Seung Yoon se kromě své pěvecké kariéry stal i hercem, když účinkoval v jedné ze slavných sérií stanice MBC - High Kick. Přesněji v části třetí.

Dvacátého června 2013 bylo řečeno, že Kang Seung Yoon bude konečně debutovat jako sólový umělec s mini albem Wild & Young, jehož stejnojmennou titulní píseň měl na svědomí producent Teddy. Kromě tohoto bylo rovněž oznámeno, že se Seung Yoon bude podílet na programu WIN, přičemž bude součástí skupiny A.

Yang Hyun Suk oznámil, že pokud WIN vyhraje skupina A, bude Seung Yoon muset zvládat jak aktivity sólisty, tak i ty skupinové.

Patnáctého července 2013 přišla další zpráva, která říkala, že Seung Yoonův debut s Wild & Young bude odložen a místo něj mladý umělec vydá singl It Rains, který se podle CEA YG více hodil k monzunovému období panujícímu v Koreji.

Několik dnů na to bylo oznámeno, že Seung Yoon postupně vydá hned tři titulní skladby pro své mini-album. První z nich měla být zmiňovaná píseň Wild & Young, jejíž vydání bylo připsáno k 31. červenci 2013. Druhá skladba se jmenovala Stealer a byla společně s MV zveřejněna 14. srpna 2013. Třetí song měl být dílem G-Dragona a zveřejněn někdy v září. Doposud se však neobjevila ani zmínka o třetí skladbě.

Seung Yoon poprvé vystoupil na Inkigayu s písní Wild & Young 4. srpna 2013.

Později toho měsíce započal s natáčením WIN společně s dalšími čtyřmi členy svého Teamu A a šesti chlapci z Teamu B. Po vyčerpávajícíh 100 dnech natáčení, třech bitvách a napjatých, zničených nervech, se nakonec právě Kangův tým stal vítězem a tím i novou chlapeckou skupinou YG Entertainment.

No comments:

Post a Comment

Archive